Wat doe jij als je last hebt van stress? Of een antwoord probeert te vinden op de vraag wat jij nou eigenlijk wilt met je leven, je werk of je relatie? Waar ga jij naar toe als je even tot rust wilt komen en wilt nadenken over jezelf?

In het bos, aan zee, in de duinen of bergen heb je vast al eens de helende kracht van de natuur ervaren. Als outdoor life coach neem ik je graag mee de natuur in om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en te ondersteunen bij het beantwoorden van jouw levensvragen. Kijk voor meer informatie op MDR Happy by Nature

Waarom naar buiten?

Buiten kunnen we even helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en stress. De natuur heeft vaak een kalmerende werking op onze geest. Ook kan de schoonheid van de natuur nieuwe inspiratie, energie en kracht geven. 

De natuur heeft een grote aantrekkingskracht op ons. We zijn immers zelf ook onderdeel van de natuur. Maar de verbinding met de natuur voelt soms ver weg. Vaak brengen we een groot deel van onze dag binnen door, achter een bureau en de computer. 

Graag help ik je weer verbinding te maken met de natuur en jezelf. Kennismaken? Stuur me een mailtje naar marjolein@mdrhappybynature.nl om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek.

Wat is outdoor life coaching?

Bij outdoor life coaching wordt de omgeving gebruikt om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. In de natuur is het makkelijker om rust in je hoofd krijgen en om verbinding te maken met wat je echt bezighoudt en wat je echt wilt. 

Als outdoor life coach breng ik je letterlijk en figuurlijk in beweging. Al wandelend reflecteren we aan de hand van de omgeving op jouw vraagstukken. We gebruiken de symboliek van de natuur als spiegel en inspiratiebron om antwoorden te vinden. 

Tijdens onze coachingsessies in de natuur kan je jezelf weer opladen en bezinnen op hoe jij je leven wilt inrichten. 

Meer weten?