Interview op NOS.nl over STAP-budget

Onlangs werd ik geïnterviewd door de NOS over de storing op de website van het UWV op 28 februari 2023, waardoor het niet mogelijk was om STAP-budget aan te vragen.

Lees het hele artikel hier of plak deze link in je browser: https://nos.nl/artikel/2467776-in-de-wachtrij-voor-het-stap-budget-het-is-een-soort-loterij

Als runningtherapeut en mindfulness trainer wil ik graag mijn vakkennis verdiepen en combineren met mijn eigen positieve ervaringen met prenataal en postpartum hardlopen. Ik vind het daarnaast belangrijk om vrouwen in deze fase deskundig te kunnen begleiden. Daarom wil ik hiervoor graag een specifieke opleiding volgen.

Vandaag, 17 maart, zat ik weer met laptop, tablet en telefoon klaar om STAP-budget te bemachtigen en had ik wel succes! Binnen vier weken hoor ik of mijn aanvraag is goedgekeurd en laat ik je meer weten over de opleiding en mijn toekomstige aanbod.

Heb je ook interesse in prenatal of postpartum mindful running?

Stuur me een berichtje via onderstaand formulier en/of abonneer je op mijn social media kanalen om op de hoogte te blijven van mijn aanbod trainingen voor zwangere of net bevallen vrouwen.

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het aanbod prenatal en/of postpartum mindful running training!

Bedankt voor je interesse! Ik neem spoedig contact met je op.

Ook ben ik benieuwd: wat zijn jouw ervaringen met het STAP-budget? Laat hieronder jouw reactie achter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s