“De training met Marjolein geeft mij precies wat voor mij werkt; een combinatie tussen inspanning en ontspanning. Op een hele relaxte en mindfull manier werk je aan je conditie, soepelheid en je ren-houding. Run with Marjolein is echt een aanrader!”

Jennifer

“Wat was dat een zalige start van de ochtend! Dit wil ik opnieuw…liefst 3x per week 😁 een echte aanrader!”

Ine

“Marjolein is genuinely interested in helping people. She has a strong passion for what she does, which really helped to motivate me to keep going. Her program was very well structured and she takes time to understand what motivates people and how she can support you in reaching your goals. Marjolein has a big heart and I am very thankful for all the trainings and getting to know her. Keep it up Marjolein!”

Elena

“Dank je wel Marjolein… door jou ben ik weer gestart met rennen! Ik heb nog niet helemaal het ritme te pakken, maar ik heb wel weer ervaren hoe lekker het is om te rennen en weer voor mezelf te sporten. Je lessen hebben dus zeker al geholpen en ik hoop  na je bevalling weer mee te doen!”

Quirine

“Ik raad Marjolein van harte aan als rencoach. Een zeer effectieve manier van coaching en positieve “can do” benadering, waardoor het leuk wordt om je doelen te bereiken. Ook een gezellige coach! De uitleg bij de oefeningen en interval trainingen en waar het goed voor is en wat het precies doet vond ik bijzonder waardevol.”

Anna